Wednesday

Huru Hara Raya bersama Enik & D9



Al kisah masa last week...alhamdulillah ade juga kengkawan yg nk dtg ke umah kecil ku...hihi... tq ... tq... sangat2 best bile dapat berkumpul ramai2...  Menu hari tu... Mee Kari je..hehe.. Orang pertama sampai yanti... dia dr kg so dia bg pulak nasi impit + rendang neg9...mmg feberet aku...alhamdulillah... byk rezeki hari tu... n aku buat jugak pencuci mulut..ala.... dadih je pun... yang sesenang je aku buat kn...hihi...

tq untuk yanti famiy, sue family, nana family (sampai gak kn kat umah..tq sgt..), nett family and Farid....sudi gak dtg kan... touching i... x lupe gak my sister n bro in law yg dtg gak nk rase adik mu ni masak mee kari..hakhak...


ok lah... silalah melihat gambar2 pada hari kejadian... muaahahhahahahhaa...




~~ baru2 sampai memasing...kecoh bergosip lagi ~~


~~ rest dulu ~~

~~ besfrend la sangat ~~

~~ keadaan memasing time baru2 sampai ~~



~~ posing dulu sebelum makan2 ~~ geng bapak2---farid je masih single--


~~ kusyuk kan memasing ~~~




~~ gelagat memasing ngan anak2 ~~












 ~~ yeahhh...kami bekas2 sekolah teknik ampangan ~~


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------


ok... habis citer kat umah sendiri... nx destinasi adalah di rumah Boroi...ala...yg sedihnye time kat umah boroi xde pun amik gambar...aku kn kepenatan..hahaha..malas nk posing da...hikhik...mcm beria masak kan...

last destination ... umah ibu nana... umah ni mmg selalu kena pegi beraye...close da ngan ibu nana... meriah sgt time ni...
















~~ memasing bz makan...makan..makan.. ~~


~~ nurish n amni ~~


~~ mamat ngan uncle boroi..huhu..x heran langsung dia ngan uncle boroi--xtau la budak ni takut ngan sape~~




Tamat lah alkisah raya2 bersama kawan2 lame...hehe... nx week sue buat open house...tapi xtau la dapat pegi ke x..incek somi ade painball ngan bebudak opis pulak..haihhhh...ade2 je...Moga2 every year kita dapat berkumpuul mcm ni...








- i luv my family so much -



3 comments:

  1. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  2. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete