Wednesday

Huru Hara Raya bersama Enik & D9



Al kisah masa last week...alhamdulillah ade juga kengkawan yg nk dtg ke umah kecil ku...hihi... tq ... tq... sangat2 best bile dapat berkumpul ramai2...  Menu hari tu... Mee Kari je..hehe.. Orang pertama sampai yanti... dia dr kg so dia bg pulak nasi impit + rendang neg9...mmg feberet aku...alhamdulillah... byk rezeki hari tu... n aku buat jugak pencuci mulut..ala.... dadih je pun... yang sesenang je aku buat kn...hihi...

tq untuk yanti famiy, sue family, nana family (sampai gak kn kat umah..tq sgt..), nett family and Farid....sudi gak dtg kan... touching i... x lupe gak my sister n bro in law yg dtg gak nk rase adik mu ni masak mee kari..hakhak...


ok lah... silalah melihat gambar2 pada hari kejadian... muaahahhahahahhaa...




~~ baru2 sampai memasing...kecoh bergosip lagi ~~


~~ rest dulu ~~

~~ besfrend la sangat ~~

~~ keadaan memasing time baru2 sampai ~~



~~ posing dulu sebelum makan2 ~~ geng bapak2---farid je masih single--


~~ kusyuk kan memasing ~~~




~~ gelagat memasing ngan anak2 ~~












 ~~ yeahhh...kami bekas2 sekolah teknik ampangan ~~


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------


ok... habis citer kat umah sendiri... nx destinasi adalah di rumah Boroi...ala...yg sedihnye time kat umah boroi xde pun amik gambar...aku kn kepenatan..hahaha..malas nk posing da...hikhik...mcm beria masak kan...

last destination ... umah ibu nana... umah ni mmg selalu kena pegi beraye...close da ngan ibu nana... meriah sgt time ni...
















~~ memasing bz makan...makan..makan.. ~~


~~ nurish n amni ~~


~~ mamat ngan uncle boroi..huhu..x heran langsung dia ngan uncle boroi--xtau la budak ni takut ngan sape~~




Tamat lah alkisah raya2 bersama kawan2 lame...hehe... nx week sue buat open house...tapi xtau la dapat pegi ke x..incek somi ade painball ngan bebudak opis pulak..haihhhh...ade2 je...Moga2 every year kita dapat berkumpuul mcm ni...








- i luv my family so much -



Tuesday

Hari Raya ke 7 @ KLCC



raye-raye kat klcc la kite...huhu..xde keje sebenarnye... plan memang nk g mkn sup lidah kat jln doraisamy....so sambil2 menunggu laruttt malam... bawak la anak2 g melepakkkk kat klcc ni..muahahahahaa... suke bukan main kan kanak2 ni..... huhuhuhu.....

 

~~ bercahaya kan ~~



 

~~~ view di mlm hari ~~
 







~~ danish n tasya ~~



~~ yeayyy..kami..... ~~




~~ wif mak long ~~




~~ aerissa n tasya ~~



~~ ha... ini budak sgt menggeramkan...so...so...naughty ~~~



~~ si tasya yg sgt2 suke bergaya ~~



~~ kami di klcc......wehuuuuuu ~~



~~ cakkkkkkk.... same x muke kami.... ~~


















- i luv my family so much -