Wednesday

cuti2 ke kota keriangannnnn...yeayyyyyyyyyy!!!!!


last week... 25/09/2011 - 26/09/2011... bawak tiga budak comel ni terjah ke genting highland...yeayyyyy....mama yg lelebih sonokkk ok.... actually ni planning terkezuttttt daripada paklong n maklong bebudak ni... hikhik...



tapi ok2 la kn....asalkn bebudak ni gummmmbiraaa dapat memain kat atas tu....mlm tu kami sumer tdo kat First World hotel... ahaks....ade cite kelakar +++... tetiba kn mlm tu aku x dapat nk tdo sgt... angkara email dr member ku itu...yg mengatakan ade hantu di beberape hotel kat genting.... adoiiiii,,,,teringat2 beb...hikhik..lawak gile... padahal incik somi n anak2 punye la nyenyak tdo...huwaaaaaaaaaaaaaaaa.... ni sume sbb emaik tu la... ahaksss...



disebabkan skarang kn musim ujan kn...huhu...mmg sojukkkk sangat2 la kat genting ni.... i like la... bestnye dapat duk negara sejuk kn....kn da ckp da...mama lelebih suke kalau cuti2 ni....



sila view gambar kamiiii...weeehuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

dah sampai......



tgk shuffle dulu ye pepagi...




main outdoor dulu...

beratur dulu....




mamat sgt lah gayat main menda alah ni...



layannn kanak2 lagi....









penat menunggu 1jam...x kasi cannn... kuikuikui..



ececehhhhhh...incik somi menunjukkan aksi....



huhu...nengok gaya maklong...ala2..nk pegi obersea da,,,,hikhik




huhu....mama gayatt gakkk....sejukkk sgt...



ohhhh....sgt2 sejuk time nk pulang.....



babai genting.....










~~i luv my family so much~~




No comments:

Post a Comment