Wednesday

addicted.................




huhu...dari dulu kala sampai la skarang....mengapakah tersgt2 addicted dgn korean drama...hikhik... pelik pun ade... jawapan nye aku sgt2 suke bahasa diorg ni... ingat lagi dulu...memula mengandungkn kakak aerissa... setiap hari mesti xleh miss nk tgk citer korea kat tv..time tu ade kat channel 708 kot...huhu... memang sgt2 touching kalau tgk citer korea ni... berjujuran air mata x yah ckp... mau banjir... hikhik... sib baik la incik somi memahami...(walaupun geram kan bang..sabarrrr)...now time utk anak2 pulak memahami mama dia... diorg mmg tau dahhh...asal nmpk je muke cina...mula la ckp..."mama ni... asyik tgk cite korea je".

skarang kat umah tgk sibuk nk mengabiskan citer "wonderful ife" ...ahaksss...citer lame...dulu penah gak tgk kat tv...tp x tgk daripada episod 1...so ape lagi ..... sanggupkn beli cd dia...gilosss da......kat channel 391 pun ade gak...tapi cume ade drpd pukul 9.15mlm -10.15mlm...citer "SPY mYung Yoel"..isnin n selasa je...
rabu - jumaat kot..."the Princess man" (ahakss,... yg ni x minat sgt tgk..cite lame...)...



NOw kat channel 708 a.k.a tv8... cite "the Fugitive Plan B".... suke sgt...syok gak citer ni...menarikkk ... Tertarikkk... tapi yang x menarik kn...kalau kat TV8 ni... nape la diorg ni suke sgt alih suara...so amat lah xmenarik biler dah tukau2 suara ni... biar je la bahasa korea tu...sume org suke ape...

ni lah dia "the fugutive plan B"



ohhh...ini lah dia...tgk herooo... tau citer mmg best... hahaha...




ahaksss...skang tgh pulun nk tgk citer ni.... 





~~ i luv my family so much~~

cuti2 ke kota keriangannnnn...yeayyyyyyyyyy!!!!!


last week... 25/09/2011 - 26/09/2011... bawak tiga budak comel ni terjah ke genting highland...yeayyyyy....mama yg lelebih sonokkk ok.... actually ni planning terkezuttttt daripada paklong n maklong bebudak ni... hikhik...



tapi ok2 la kn....asalkn bebudak ni gummmmbiraaa dapat memain kat atas tu....mlm tu kami sumer tdo kat First World hotel... ahaks....ade cite kelakar +++... tetiba kn mlm tu aku x dapat nk tdo sgt... angkara email dr member ku itu...yg mengatakan ade hantu di beberape hotel kat genting.... adoiiiii,,,,teringat2 beb...hikhik..lawak gile... padahal incik somi n anak2 punye la nyenyak tdo...huwaaaaaaaaaaaaaaaa.... ni sume sbb emaik tu la... ahaksss...



disebabkan skarang kn musim ujan kn...huhu...mmg sojukkkk sangat2 la kat genting ni.... i like la... bestnye dapat duk negara sejuk kn....kn da ckp da...mama lelebih suke kalau cuti2 ni....



sila view gambar kamiiii...weeehuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

dah sampai......



tgk shuffle dulu ye pepagi...




main outdoor dulu...

beratur dulu....




mamat sgt lah gayat main menda alah ni...



layannn kanak2 lagi....









penat menunggu 1jam...x kasi cannn... kuikuikui..



ececehhhhhh...incik somi menunjukkan aksi....



huhu...nengok gaya maklong...ala2..nk pegi obersea da,,,,hikhik




huhu....mama gayatt gakkk....sejukkk sgt...



ohhhh....sgt2 sejuk time nk pulang.....



babai genting.....










~~i luv my family so much~~




Thursday

suprise for me.....

cecehhhh...tajuk ok ke?????? wat ever pun mmg seprise kn.... ahakssss...tq x terhingga untuk incik somi.... time kasih sgt2....hahahhaha...ape yg aku suke sgt ekkkkk ..... sebabnye adalahhhhhhhhhhhhh ....



1




2





taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa








ahaksssss...ini lah dia hadiah sempena hari raye tahun ni...huwaaaaaaa..... isteri mu sgt2 terharu.... ngehngehngeh....
( abis la aku kn....ape nk bg hadiah besday thn depan...uhukkk...uhukk....peninggggg!!!!)





~~i luv my family so much~~

Sunday

Cerianya beraya tahun ni...2011..


Hanya gambar yg dapat menggambarkan...hehe...(kuikuikui....xtau nk citer ape...masuk gambar sudahh)... weekend ni akan ke open house sebyk mungkin.... dapat byk jemputan... tapi kite pegi mane yg sempat je ye.....




yeayyy... ni family ku... ahaksss..... sgt2 kecohhh... 
tgk mak ngan abah pun nk PEACE jugak..








ni adik bujang aku... 



  
yeahhhh...gambar lagiiiii....



opss....gambar beradik2...




abang n adikkk.... 
kakak x tau g mane..





ahaksss... bergeram ngan adra comell ni...
muahhhhh....







~~i luv my family so much~~ 

salam raya ke 6



bile da start keje....x rase pun mcm raye kan....terukkk la.. x sonok daa....  kn best dpt cuti sebulan utk hari raye.... kihkihkih..




time2 raye hari tu...ajak kenit 2 org g tgk smurfss..... best sgt... cute la org biru tu... incik somi da collect 6 org biru kat Macdonald tu..."jom tambah lagi bang".. hehehe... anak2 xheran ok... ayah n mama jer over.. kikiki....











~~~i luv my family so much~~