Wednesday

Sian..blog bersawang sethn berlalu...........

ahaksss...mmg gile lah...ade ke patut malas giler nk update blog kn...dekat setahun berlalu..kuikuikui...org laen yg berblog sumer dah hebat2...hikhik...ape nak buat kan...dek kerana di opis xleh nk berblog...terus perasaan malas menjadi2...

but now, maybe dah boleh start berblog balik kot...sbb dah leh on di opis...nk berblog kat umah mcm x berapa nk menyempat je...almaklum la bz melayan anak2 n somi tersyg..ala2...bz women la konon...

tup2...skang da 3mgg kite puasa kn...pehhhhh.....da nak raye..persiapan mcm ner???? this year persiapan amat2 lah besederhana..hehehe..buke pose thn ni no buke luar..ngehngehngeh..gile under bajet...kahkahkah...xde la sgt..tp incik suami mcm lebih nk mkn kat umah je..dgn anak2 yg semakin aktif ni..so mkn kat umah lagi best kot....nk kluar jln2 pas berbuke puasa ok...

ok lah ...panjang lak citer...Salam Ramadhan utk semua... kiranye ni salam permulaan juga utk start berblog lagi...dadadididudu...

No comments:

Post a Comment