Wednesday

honeymoon bandung - 052011


hurmmm...3bln lepas sempat la g singgah bandung kejap...cehhhh..singgah la konon...hahaha... berlakon mcm org kaye kejap ye... g memana main singgah2 je... ok..story skit ye... g sane 3hari 2 mlm je..xleh lelama sbb tinggalkn kanak2 tu kat msia.. hehe..sian diorg x ikut... xpe lah nx time ye syg...

g sane mmg under bajet la..huhu..suke sgt!! lelagi bile main redah2 ni..ahaksss.... adventure laa... baik g sendiri je setakat bandung ni kn..bahase lebih kurang je..so mmg sonang la... cume takut diorg ni menipu je la... so mmg kena survey@google before pegi sane...

- kami duduk hotel cemerlang
- upah pak supir la sbb nk berjln sampai tgh mlm...
- tpt yg wajib jln2 dah tentu Factory Outlet (mmg beza sgt rega ngan tpt kite ni) berbaloi2
soping kat sini....mane2 yg suke nk beli kain2...of cos la Pasar Baru..
- mknan yg wajib cube....makanan sunda (hahaha...aku xleh masuk ye...tekak ni rase semcm je
mkn..kering je sumer)..nasi padang (yg ni mmg yummy...hidangan sgt2 byk...mane2 yg korang
cubit sile bayar)... mknan feberet aku time kat sini adalah BAKSO...mmg sedap sgt...tp korang kena ingat...jgn beli yg kat tepi jln kalau xmo sakit perut..
- keadaan kat sane sgt2 macet...huhu..sesak weii..kalah KL...memula sampai rase sgt2
terperanjat. tapi kalau di bagi peluang lagi...rase mcm nk pegi lagi.....

k la..dah penat bebel...jom view gambar...x yah byk sgt kann..kat fb pun da nk termuntah tgk..hikhik..

ohhh....manisnye....ekekkeke....perasannn!!



Jom masuk sini...restoran nasi padang....

Jus mangga + Jus alpokat... (x suke alpokat ni... tp mengapa suamiku suke ekkk... pelik tekak org lelaki ni..)



mission on.... shopping time..................





















"Rumah Mode" - mmg wajib pegi..nx time kalau pegi lagi...
nk pegi sini je.. hahaa... sakan kann..



tu diaaa...hasilnye....tp bile belek2 kn...byk bj bebudak je dr mak n bapak budak....
bebyk redho la...abih , dah anak ramai...nasib la ko...




zaman bercinta pun x penah lagi beli bj couple2 ni...ntah ape2 kn.. tp xpe i like!!!..so suweettt.. ahaksss..name pun honeymoon kn...so harusssss ade kenangan...



feweiittttt......ahakkss..kat msia xmo pun pakai bj ni..nyampah!!








taraaaaaaaaaaa...... ni dia bakso tu... sodappp sgt.... sampai 2 mangkuk aku mkn..kuikuikui..gile pelahap kn...ahakss...kuat mkn kn.. nk buat mcm mane..













Cukup la kn....byk lagi destinasi yg di tuju mase ni...tp kemalasan nk mengupload mengatasi segalanye.... mmg syokk utk soping2...huhu... asyik mengabihkan duit je... so nx year kite pegi tpt yg menambahkan duit ye...hahahha... ade ke... opsssssssss... nx year thn menabung so xleh over sgt berjalan...kihkihkih....2 olang anak sudah masuk cekulah...so berpada2 la ye...hehehe.. mengingati diri sendiri yg kadang2 terlupe ade anak...(hahaha...meluat!!!)

video ni utk sape2 yg nak tgk x-tiviti kitorang kat sana..... enjoy!!!

No comments:

Post a Comment