Thursday

BIla anak2 sudah semakin membesar.....


Bila anak2 semakin membesar.... umah riuh dah mcm anak 10org ok... ohhh , bila agaknye mase yg sesuai utk menambah anak ni.. ngehngehngeh... tunggu adra 4thn kn...tapi bile pk nk rase sakit besalin lagi....uhuk..uhuk...makcik takut ok...ape la kena mengena ngan entry ni... sebenarnye tettiba je tgk gambar lame ni...ohhhh....terdetik dlm hati, cepatnye tumbesaran anak anak ku ini.... masa sgt2 cemburu ngan kite kn...


----sayang ayah kite----















~~~teringat time ni kakak dgn makeup ala gothicnye ...huhu..parah anak dara sorang ni..jgn memain.. skarang dah ade beg make up sendiri... bedak, parfume, lipstik, eyeline,eyeshadow (share mama punye.. dia x tau mama dia geramm je) so compare anak2 zaman la ni ngan zaman kite dolu2 kn...ape pun xboleh...hehe~~


ahaksss...jalan2 bersama adik2 tersyg...kihkihkih..selekeh mama korang ni...


now:

Nur Aerissa Sofea -5thn 2bln (nx year nk masuk pra -tu pun kalau apply dapat)
Muhammad Aliff Wafi - 3thn 10bln (nx year masuk tadika)
Nur Adra Eryna - 1thn 3bln (sekolah ngan bibik-alhamdulillah our maid nk sambung)

~~mud yg sgt2 melegakan~~

1 comment: