Friday

holiday ....


Last week , kami plan g bercuti kat Everly Resort , Melaka... hakhak.. Melaka..melaka...melaka lagi... ahaksss.... every year klu g bercuti ngan adik badik n mak ayah aku mesti lah ke melaka tptnye... kami sekeluarga ngan melaka mmg xdpt di pisahkn..wakakakakaka... leh ke mcm tu... wat ever la kn...kiteorg klu kat melaka ni mcm2 agenda tpt berjln kiteorg pegi..n yg plg penting of cos dia punye asam pedas melaka... mmg terbaikkkkkk....

nk bercerita panjang lebor rase mcm x reti je..hahah...so biar gambar je la menceritakan segalanye....



ini lah dia EVERLY RESORT ............


tu dia swimming pool.....menarik..tertarikk..mmg debommmmm...wakakaakakka


layan durian di mlm hari....syiokkkkkk...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


di siang hari pulak....time to g sauna....


lepas je g sauna...terus gedebussssss...mandi2 kat swimming pool ni... hakhak...best2... tgk la anak2 aku yg x reti2 sejuk...



cik somi nk turun ke pantai pulak....


hehe..posing dulu....angin bertiup kencang...sejuk n nyaman je...huhu


xmo mandi kat pantai..kang berpasir..so enjoy je la kat kolam ni...teman anak2 mandi..


huhuhu..anak2 aku ni mmg pantang nmpk benda2 mcm ni...so layankn je la ye..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~


g jejln pulak ke bandar hilir...



pekena cendol dulu...... ni cendol campur ..rm 1.80..berbaloi2..


nyumnyumnyum..ni la model cendol...ahahahhahaa...gilos aku ni...


ni la dia..gerai cendol Jam Besar...mmg glamour kat melaka ni...


posing 1 family..sian acik ya xde..sbb dia yg amik gambor ni... kuikuikui..


my family..hukhuk..bby adra je xde...adra kat bilik je time ni.. sian dia..dia tecik lagi kn...


time ni kat dATARAN pAHLAWAN..... jumpe lak makhluk asing ni...


memperkenalkn...my luvly bby... adra....hikhik...pakai bj gaun baru tu...penat mama carik bj yg sesuai...hakhak...yg penting xde lengan ok...cannot panas2...sbbnye....anak2 mama ni mmg jenis senang dpt ruam..so x yah la pakai bj berlengan...rimas ku tengok..haha...tecik2 seksi xpe kn... time ni nk balik da....


posing dulu ngan bby tecik ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



sebelum balik ....mestilah pekena coconut shake ok... wajib sgt2 bile da ade kat melaka ni...


sabar menanti............


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................


Coconut Shake terrrrrrrrrrbaikkk....so yummy...


hikhik..ade gak gambar kite be2....muahhhh... tamat la percutian utk setgh thn...hahaha..akhir thn x tau lagi kemana arah tujuan utk bercuti....


No comments:

Post a Comment