Thursday

back to work...

hai...hai..hai... lame betul x update blog...bukan je lame x update, lame gak x jenguk2 blog kawan2 lain....ish2...bz benor aku ni sejak2 balik umah sendiri...dikelilingi anak2... n lebih byk online kat fb daripada ber blog...

aku ade byk citer nk stori...tp slow2 la ye... sifat kemalasan aku skang ni mengembang bagai belon... hahaha... pada 20/6 (besday my daughter 'nur aerissa sofea' yg ke 4thn...dan juga tarikh berakhirnye pantang).... abis pantang..abis la jugak mase aku duk di kg.... tiba lah mase aku kembali ke umah sendiri bersama anak2 dan suami...( hakhak...so ke'busy'an bermula la..)

n now..7/7/2010 kembali la aku bekerja setelah 2 bln bercuti...huhuhu..perasaan aku???

mcm2...

rindu nk bersama bby adra...nk susukan dia..nk tdokn dia... rindu jugak nk antar kak aerissa sekolah..tunggu dia balik drpd sekolah...arghhhh...n of cos rindu kat satu2 nye hero ku, breakfast stiap pg ngan mamat... layan dia nyanyi2..borak2...tgk kartun.. ajak dia pusing2 jln naik keta before kak aerissa balik sekolah (sementara bibik tdo kn adra).. ohhhh... i miss that moment.... huhuhu...

tapi mama kena keje kn..so anak2 mama kena la paham... mama keje nk carik duit tuk anak2...hikhik...k la...sok kite sambung lagi cerita ye...mud nk mengarang pun xde..so baik tutup je..hahaha...bye...miss my kids....n my hubby so much....muahhhhhhhhh...

No comments:

Post a Comment