Friday

welcome to JB...

Pada 08/04/2010, aku telah ikut trip lawatan ke MBJB..mcm biasa la kn..klu g trip opis ni, da tentu2 kena wat keje kn... melawat tempat2 yang menjadi kebanggaan MBJB and yg paling penting kami leh mencontohi diorg ni...yg paling aku berminat dah tentu part sistem cukai diorg yg memudahkn orang ramai...byk beza la...compare dengan kite yg duk sepang ni kn... so leh dijadikan contoh sume2 ni... gud perfomance la...


Antara tempat yang dilawati semasa kat JB, of coz la MBJB kn.... pastu g ke Hutan Bandar JB... Dangabay dimlm hari la kn... Muzium Kota Tinggi.. Homestay Kg Temening (ni plg best...pakcik2 n makcik2 kat kg ni sume friendly..masakan pun sodappp)...g kilang kek lapis sarawak.... kilang kerepek dah tentu pegi jugakk...pastu g mkn kat danga cruise...hukhuk.... penat sgt.,...tuhan je tau...


so view je la gambar2 kn...

ni hotel yg kami duduk...best sgt...


ke Majlis Bandaraya JB


huhu...bagus ni..pasni opis aku kena tiru mcm ni gak...sememangnye kos yg byk...dlm ni mcm2 ada..bluetooth..free wifi..online cukai..tpt menunggu tuk public...cctv..wahhh...mmg bagus.. aku pun berminat sgt...



yg penting posing dulu dlm e-NOBAS ni..hikhik



ke hutan Bandar JB pulak...cantik sgt tempat ni..tp aku x larat da nk jln..so lepak je...duduk..yg lelain mengelilingi hutan tu...


time ni nk g makan kat danga cruise....




kena amik gambor beramai2 dulu...hehe..kenangan... yeay soknye da leh balik....time ni jugak la my son tu kena chicken pox..sib baik la makyot ade..huhu..siannye adik mamat... x sabar nk jumpe dia...skang mama ngan adik kena kuarantin, doktor x bg duk sesama..so terpaksa letak bawah jagaan mak yot... tq sgt kat makyot n family jaga mamat..huhu...mmg x dpt lupe kn jasa baik makyot ni..



No comments:

Post a Comment