Wednesday

Sepetang bersama anak2...


Sepetang bersama anak2..kuikuikui..sesambil aku tgk cite AdaMaya..3 beranak ni pulak heboh main train..huhu...mengganggu betul...hahahaha..tgk la gaye si ayah melayan 2 org anak dia ni...balik2 keje je terus abg mamat tarik tgn ayah suh amik train dia...(pemberian acu tuk besday dia thn lepas)...huhu.. auntie kecah tgk la ultraman tu..baru bukak tu n masih sempurna lagi... tgg mase je tu.... layannnnkn je la ye...


ayah tgh beria buat penyusunan..ala2 terowong....



ok2..da get ready percubaan untuk laluan train...huhu...actually ayah dia yg excited lebih.....



opsss....train da terbabas...kena try lagi sekali.....


~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~
~~~




huhu..posing jap...kualiti gambar x baper bagus..sbb snap guna hs mama yg x baper nk canggih...ok...susun balik ye bile da main...mama nk sambung tgk Adamaya....best gile cite ni...huhu...suke sgt....

4 comments:

  1. meriahnya main ramai2..
    syok...

    ReplyDelete
  2. Jemput sertai kami di Komuniti Online Bandar Baru Salak Tinggi www.salaktinggi.com. Bincang isu kejiranan, aduan dan pendapat

    ReplyDelete
  3. ni nampaknyer bapak die yg lelebey main ni...yela, mase kecik2 dolu xdpt main...hik hik ;p
    kak lynn pe kabo?sihat lagi ek??gud luck n take care tau :)

    ReplyDelete
  4. tinie: hihi...main reramai ...gaduh pun reramai...klu jiran2 dengar, da mcm sebelah ngan taska je..hahaha...

    mommynazeef: sihat alhamdulillah....tgh menunggu mase ni..n skang pun da malas2 nk koje..kuang3..hihi..bapak diorg ni mmg...ikutkn bapak dia yg beria pun...anak2 tgk je..hahah

    ReplyDelete