Tuesday

spm result....alya nazurah my luvly sis


posing jap .....time ni da sampai sekolah acik ya....



ishh..ayah ni...suke tul belasah adik mamat...sian sikecik ni...



posing ngan mama jap ye.....

cik ya tgh tunggu turn nk amik result...



ramainye manusia kn.....pening aku....


11/03/2010...aku kena antar my luvly sis ni g amik result spm dia...ok la..no hal je..leh gak cuci mata kat bandar hilir kn...sbbnye my mom kena kursus on dat day..sian pulak adik aku ni xde sape nk antarr...

adik aku berdebaar2 la kn nk amik result dia..aku wish yg terbaik tuk dia.... ok....taraaa...keputusan da diketahui...my sis just dpt 2A... dia menangis2 sedih...huhuhu..aku lak yg sedih tgk dia mcm tu...aku suh dia relaks...ni baru spm..panjang lagi perjlnan idup dia...ok la..atleast result dia lebih baik daripada trial spm dia..patutnye bersyukur..aku paham...dia x dpt nk bawak civil engineering...so xpe...ni bukan penghujungnye...dia baru je nk mula kn...

bila emosi adik aku da stabil...aku suh je dia apply politeknik or kolej komuniti..buat pilihan kos yg dia suke utk kali ini...jgn tersilap pilih....sbb byk yg aku lalui dan jd pengajaran... x semestinye pandai blajar kite akan berjaya kn...tp yg mmg pandai tu lain la kn...ni kite pk mane2 yg kecundang mase spm...so think +ve n ade keazaman yg tinggi kn...so baru lah kite akan berjaya dlm idup...gogogo acik ya..jgn cedih2...

1 comment:

  1. lynn cakap ngan adik ko takpe cuber lg.. akak yant ni dulu spm tak ok gak.. alhamdulillah.. taklah berjaya sangat tp selesa lah..

    ReplyDelete