Friday

KLCC...here we come...


ahaksss....entry kali ni nk citer pasal trip ke klcc wif my opismate pada 06032010...ala2 rombongan cik kiah ni..hahaha...tp x kiah sgt la...mmg seronok lelagi my kids..ape x nye..naik bas kn..tu yg bebudak tu enjoy sgt2...aku n hubby pun enjoy la...

Memula skali ikut jadual...kiteorg akan naik ke skybridge...n then baru pegi melawat muzika n Petrosains..selama ni g klcc xpenah terpk pun nk masuk tempat2 mcm ni kn..actually mmg bagus utk minda kite...lelagi utk bebudak...tp fyi , larat x larat je la nk berjln...huhu...penat sgt2..aku rase ni la kali pertama aku g klcc sehari suntuk...

so korang sumer enjoy je la gambar2 yg ada k....



baru sampai.......



before g skybridge..breakfast dulu....



cehhh...adik tersengih sambil tunjuk gigi




daaaaa......tinggi nye .....



si kakak n adik berposing....



kat muzika....try jd dj japp...



ala2...mcm2 aznil pulak kn....



nk masuk petrosains pulak wif geng2 opis....


gaya bapak mithali.....hehe...



No comments:

Post a Comment