Tuesday

33 weeks ...

Now...dah masuk 8bln da adik bby dlm peyut mama...sepatutnya check up on 32weeks, tp x jd..sebab doctor bz sgt time tu...so postponed ke mgg ni...(22/03/2010). aku da start x tdo lena dimlm hari, plg susah kalau terjaga memlm n then nk tdo balik..huhu..mmg makan masa betul la nk bg mate ni lena...kang pepg mule la kepale ni pening...huhu...tgh2 mlm adik bby ni asyik pusing2 je...ape la yg dibuatnye kn...

aku rase kekurangan darah aku ni teruk gak...doctor suh teruskn mkn obimin...tp nape la susah sgt aku nk mkn ekkk...da ujung2 ni...aku mcm x lalu da nk mkn ubat..nk muntah pun ade..skang ni selalu gak mcm nk pitam..tp lum tahap kronik la...arghhhh...nape aku x sekuat yg sebelum2 ni...tp aku tetap bersyukur sbb aku x melalui pengalaman morning sickness yg teruk2 tu.... skang ni pinggang n kaki da rase sakit sgt..n kekadang pun bawah perut sakit sgt..hukhuk...

Smlm scan bby..bby normal alhamdulillah...kepala bby da masuk kedudukan yg betul...awalnye masuk..patut la da sakit kat bawah ni..hukhuk...berat bby baru 2.1 kg...huhu..bby kali ni kecik je...compare yg lepas...xkisah la kn...kecik ke besar ke...yang penting my bby sihat n senang cari jln keluar...mama x sabar gak nk pegang bby kecik ni...


check BP...ok..normal...

~~~~~~
~~~~~
~~~~
~~~
~

pastu.....



check berat pulak....huhu...naik 3kg beb..huwaaaaaaaaaaaa...gumuknye diriku ini...skang da 60kg..



check bby tgh wat pe lak...suke nye time ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




taraaaaaaaaaaaaaaa.....................

hihi..x nmpk ape pun...tulang belakang dia je...kepala bby da siap sedia da..kedudukan da betul..tunggu masa je nk kluar..huhu....cari bebaik ye syg.....

1 comment:

  1. kak lyn kurus jer..nadia lg besar hahaha..dh ank 3 pn maintain jer..apa rahsia..jeles i tau..

    http://eppyphamdiary.blogspot.com

    ReplyDelete