Tuesday

Tahniah Mior n pasangan...

31/01/2010..sempat la kami sekeluarga ke jemputan perkahwinan Mior...kat Tanjung Malim (ni umah belah perempuan)...hihi..sbb utama pegi umah pompuan je adalah..jeng3x...umah lelaki jauh..hihi..ampun ye en.mior...dengan ade nye anak2 ni...so kena cari tempat yg dekat skit..hahaha...kemudahan kn..so xde la bebudak ni meragam ke ape...

So kami sekeluarga berkonvoi la bersama family angah..huhu..ni sumer bestfriend hubby kat PUO...huhu...yg lelain x nmpk la..ye la kiteorg kn g umah perempuan kn..so mmg x nmpk member2 hubby yg lain..
"inilah pengantin yg di tunggu-tunggu....so sweet..."
pose bersama pengantin...
hahaha....time ni pas mkn, kanak2 sume bosan je tunggu...nk main xleh...berdiri tepi dinding tunggu ayah n mama memasing mkn yer...jangan gaduh2 ye, sayang....
time untuk balik....huhu...sebelum balik tu, aerissa sempat lak pau pengantin..nk udang...huhu...sabar je la...muka2 memasing dengan penuh keceriaan nk g berjln tanjung malim lak...time jejalan x amik gambor ler...hahaha..x sempat da...kiteorg ni beria la mkn durian tepi jln tu...mmg layan...huhu..pastu panas 1 bdn..bile dah panas bdn sibuk berhenti g minum cendol pulak..syokkk...yg ni uncle angah belanje....nyumnyum...sedap betul..nx time blanje besar pulak ye...kiteorg terus balik umah sebab nk sesiap balik kg menyambut besday mak mertua ku... uncle angah n family pulak g round2 ke genting highlands....babaiii...

1 comment:

  1. ni nak kener black list blog nie.. tak sanggup aku tgk gambar jalan2 korang nie.. very the jelessss...... hu..hu..hu..

    ReplyDelete