Thursday

Family gathering...31012010

Lama betul x buat family gathering mcm ni kn...so sempena besday my mother in law, my sis in law n my hubby...so kami2 sumer plan tuk buat bbq...bertempat di ruang legar luar umah mak mertua ku yg luas itu...hikhik...

Suasana jgn ckp la...mmg kecoh...happening...sbb kelam kabut dgn kanak2 lagi..hahaha...actually aku x dpt nk tlg byk pun..tq tu kakak2 ipar ku la..abg ipar n acu yg bz masak ahad tu... disebabkan kami sekeluarga ke tanjung malim di siang hari nye...

so korang layankan je la gambar yg serba sedikit ni ye...

hepi besday nenek...acu...xlupe jugak pada ayah a.k.a my hubby...ramai kn bln 1 family kiteorg ni...hihi..

sesi bergambar bersama keluarga....sebelum potong kek...
aksi2 hepi diorg ni...hihi...penat membakar...my mom pun ade jugak...bestnye makan2...

suasana ketika gathering..hehe..memasing sibuk posing nk membakar diri..kuikui...antara sedara mara yg hadir..

1 comment:

  1. wa.. lynn sonok nyerr.. nanti bulan 11 kita buat permintaan kat aky n edi suh buat bbq besday kita berdua.. dah dekat2 tarikh.. harap2 en. aky n en edi baca komen aku nie

    ReplyDelete