Sunday

weekend yang bosan...

huh...ntah nape dlm 2-3hari ni...mud x baper baik...nape ntah...tetiba aku rase down sgt2... naper aku x leh jd mcm org lain yg alwiz hepi je ngan kehidupan dia erkk...nape perlu nk compare2 kn nasib ku ngan org lain...x semestinye klu org lain hepi tu bermakne dia bahagia...tp ia ke....suke ati diorg la kn...huhu..baik pk diri sendiri ni...

kadang aku pk...adakah sbb aku ni tgh berbdn 2 ni yg wat aku pk mcm2...kadang2 sampai ke mimpi2 la aku bawak....huwaaaaaa....kadang sedih sgt...tp xleh nk bawak perasaan tu terus meneruskn..sian bby dlm perut ku ini...aku nk anak yg ceria ..suke gelak...so tu sumer kena dtg dr perasaan mama dia kn...i'll try...

n weekend ni , xde pun aktiviti ngan bebudak ni...sian pulak...ye la..aerissa pun baru start sekolah, so pasni xmo tdo lmbt lg waktu mlm...start nk ajar dia tdo tepat kul 10 mlm...huhu..tp mmg payah kn...bebudak ni pepg nk bgn punye la liat...ish2...

11/01/2010...esok je ...tp aku x prepare ape2 pun tuk husband ku...teruk gile aku ni....arghhhh....hari ni pulak aku pening sgt...nk baring je...huwaaaa.....sedih ye ngan diri ni...naper ngan aku ni???asyik xde mud je ye...ape aku nk bg kat husband aku....hukhuk...sempat ke nk bg ape2..leh terima ke klu aku x bg ape2 punn...terukkn..da la sethn sekali je...gile da aku ni ....tgk la ptg ni mcm ne.....

jap lagi ingat nk g cuci mate n release kn skit perasaan aku yg x menentu hari ni...sape nk ajak teman ni...ishhh...bebudak da tdo ni...leh la mama dia kluar kejap...hikhik..k la ...kang sambung ber blog lagi...tatatititutu....

doa memohon pertolongan dalam segala hal

No comments:

Post a Comment