Saturday

Part2 - Jalan2 kat Ipoh...






Di malam harinye pulak ...kiteorg pergi round 1 ipoh ni..huhu..mengimbas kembali mase zaman2 belajar dulu...byk tempat jugak yg dpt kami pergi...best nye dpt mengimbau kenangan kn...dolu2 g JJ pun naik bas je...g Poli jln kaki...huhu...byk tempat la yg nk dijdkn kenangan....umah dulu2 mase belajar....still lagi same...Sape duk Taman cempaka angkat kaki...hihi...TC...kenangan nye...rindu sgt time dulu2...

Sebelum pegi berjln mlm tu...ade kejadian menimpa my son...huhu..haru biru betul la....time kluar bilik ..dia da excited da berlari2...n aku biasa la bile da membesar perut ni..jln pun slow...tau2..my daughter ckp..."mama adik da masuk dlm tu"..huhu...tau masuk mane???masuk dlm lif...aduhhh...mau x panik...nasib baik la hotel tu cume ade 4 ke 5 tingkat mcm tu la..aku pun lupe...so hubby pun berlari turun g ke receptionist...huhu..guard sume tutup jln kluar dr hotel tu...huhu...bebetul huru hara n cemas...aku ni da x leh nk ckp la....menggigil rasenye bile anak x jumpe2....lastly about 5 minit mcm tu la...bukak je lif aku dgr mcm sore anak aku nangis...hhuhuhu...sib baik ade staff kat situ yg prihatin.....tq so much sgt...kejadian yg mmg x leh aku lupe kn...la...nightmare betul....nama pun kanak2 kn...lepas je mamat peluk aku....terus diam n melasak lagi..huhu..x serik ke anak aku ni....kakak dia pun da risau semcm....sedih adik dia xde...yg empunye diri wat x tau je....

ermm...mcm2 hal kn klu bercuti ni....tp wat ever pun aku rase sonok sgt dpt meluangkn masa ngan family mcm ni...ilang segala hal mase keje....sonok2...klu byk duit...mau tiap2 bln aku cuti2 msia...hahaha..sib baik la duit ni very2 limited...sethn sekali or 2 kali pun da cukup bagus...kuikuikui...

No comments:

Post a Comment