Saturday

holiday time - Part1- Lost World of Tambun





terselit gak posing utk 5 bln...huhu...besar da...leh ke kurus balik...risau2...


Actually mmg dah lame plan for cuti2 msia ke ipoh...tpt me n hubby blajar n becinta...Politeknik Ungku Omar..tpt yg lame nk jenguk...akhirnye selepas 4 thn berkahwin...dpt gak jejak kaki kat bandar ipoh ni...Cepat betul mase berlalu....ade dekat 6 thn gak la x jejak ipoh ni...so far skang mmg da lain, byk da perubahan dr segi kawasan...byk yg baru....so impress...byk betul kenangan kat ipoh ni kn....kan kan kan...sesaper yg x- PUO pasti akan merasakn nye...hahahhaa....lelagi pd sape yg belajar sesame...bercinta n akhir nye berkahwin...pasti pahit manis ade kat bandar ipoh ni kn...

Bertolak dr umah dlm kul 7 pagi..huhu...excited sungguh kn..awal pg dah kluar...biasa la kn bawak bebudak ni...byk betul tpt nk stop....so akhirnye sampai la dlm kul 11 pg kat Tambun..hhuhuhu...nama pun bublic holiday kn time tu..mmg ramai sgt2 org...nk beli tiket pun kena beratur panjang...xpe la kn...alang2 da sampai...so kena gak harung sume tu...hehe...

Dapat je masuk , Lost World of Tambun ni...anak2 n hubby da x sabar2 nk mandi...terpaksa la mama dia ni tlg jaga brg2 n amik gambor..hehe..laie pun mama mmg xmo mandi pun..huhu..segan lak nmpk perut ni besar je...nx time yer , mama join... tunggu adik bby ni kluar dulu...alhamdulillah memasing nmpk seronok sgt kat sane...n maybe nx time leh g sane lagi...

Dalam pukul 3, kami semua kluar da....nk check in hotel...memasing da lapor + penat...so destinasi seterusnya...g carik makanan n check in utk berehat....

No comments:

Post a Comment