Tuesday

jln2 with yanti's family..


yanti's family...(tgk tu brg dia borong..hahaha..ye ke tie???)


family ku...hehe
last weekend...yanti n family dtg umah...ye la org da nk pegi jauh kn...labuan sane...kami sekeluarga pasti akan merindui makcik yanti..pakcik aky...kakak amni n rifqie..jauh da ke ujung dunia...hihi..ikutkn xde la jauh mane..tp bile kena naik flight nk kesane tu, kire jauh jugak la kan...jumaat mlm yanti n family sampai ke umah...sian diorg ni, rupenye da sampai dlm kul 7...ishh..nape la x call kami awal2..leh la pak incekk tu amik awal diorg ni...kiteorg ni siap lepak2 depan tv tunggu diorg kol dlm kul 8 lebih..tunggu punye tunggu..last2 aku suh la laki ku ini kol diorg..tanye sampai mane dah..sbb diorg naik komuter ke nilai..sian nye la...nx time jgn la mcm ni..sian bebudak tu..nk kena makcik yanti n pakcik aky ni..saje je...

esoknya..bawak la diorg ni jejalan putrajaya...xde kemane pun...cume g alamanda...pastu bawak kanak2 mandi kolam kat precient 16..ok la..tp nk komen skit la..guard swimming pool kat precient 16 tu sgt2 la sombong... x friendly langsung...sib baik la keje guard je...tu pun melagak..manusia2..klu keje lagi tinggi taraf lg teruk kot perangainye tu..huhu..x suke betul perangai org mcm tu...sabar je la...perangai org ni mcm2 hal...nx time g tpt lain la...xmo da g precient 16 tu....x lalu nk tgk muke berlagak org tu..meluat je rase perangai org berlagak mcm tu..konon2 duk putrajaya...alahai..ape la sgt kat sane tu...kihkihkih...



kat alamanda g la melepak kat taman permainan kat luar tu...sambil menghabiskn mase..hehe...borak2..huhu...pasni x jumpe lagi da diorg ni...yanti , ko kena tgg aku dtg labuan pulak k..tgg aku dtg ber2 dulu ngan husband..nx year la..pas aku abis pantang ye..hehe..lame lagi cite ni..ko kena stand by je tpt2 best kat sane..



kanak2 ber4 bergambar..bukan main susah nk suh diorg ni berposing....
wat ever pun....sweet memories sgt ngan korang sekeluarga...jgn korang serik dtg umah aku dah la...anak2 aku pun baik sgt kn ngan anak2 ko..hahaha..da nk balik baru la amni n aerissa nk memain sesame...hihi...gaduh je la klu x kn...sabar je la bebudak ni...

No comments:

Post a Comment