Tuesday

28th now.....



my besday kek from my hubby...



chocolate from my bro in law n luvly sis...tq so much...luv both of u..



huhu..29 Nov 2009 so genap umor ku 28years old..bertambah lg umor...n harapan aku kali ini..smuga perjlnan idup aku di mase2 depan akan dimurahkn rezeki...dijauhkn dr segala perkara yg buruk...n dapat menjaga suami n anak2 aku dgn baik...moga diizinkn tuhan...dijauhkn dr segala nightmare...huhu...

kami sekeluarga x sambut kemane pun...aku jus spent my time ngan anak2 ngan suami kat umah..so nx time la kluar dating ber2 ngan suami...hihi..lame gak x tgk wayang...melayan ragam anak2 pun da rase bahagia sgt...so nx year..tgg pulak kehadiran my little bby...

k la tq jugak pada my frenss yg wish my besday....n pada kakak n abg iparku...tq ye...coklat tu mmg yummiiii....sedap gile...so sesape yg baru nk kawin..or nk buat hantaran ke..nk jdkn gift ke...mmg bagus beli coklat ni..murah n packaging lawooo..huhu...sambil promote tuk my opismate yg jual coklat ni...karkazz....so kaz ko kena bg aku sample coklat ni bebyk bg aku mkn...hahaha...

insyaallah aku akan menjaga keluarga ku dgn baik...ini lah segalanye utk ku...28th now..cepatnye mase berlalu...n azam baru...insyaallah....

2 comments:

  1. Heppy Besday Lyn!!!Semoga panjang umur, murah rezeki (limpah-ruah) N berbahagia hingga akhir hayat disamping Sepang & anak2 tersayang....

    From:Ilah-Tiger-Hana

    ReplyDelete