Saturday

Sabtu yg membosankn.....


ermmmm....aku tgh bosan duk tunggu vendor tgh buat keje...hihi..so leh la update blog kejapkn...ni kul 2.30pm da...ishhh..perut ni pun da lapar..tp nk keluar dr opis ni malas sgt...huhu..mkn je la biskut "ROTI SEDAP" pemberian si kecah..hihi...

mgg ni berserabut sikit...mane taknye...anak2 demam..huhu..biasa la kn menjaga org demam ni, kite sendiri pun terasa mcm nk demam...memula anak yg 2nd tu demam ...start drpd mlm rabu tu...huhu..meragam je..kul 4pg bgn...ckp "mama...adik demam"..mkn ubat xmo...geram je..pepg khamis terus bawak dia g klinik syifa...dpt la ubat demam...ubat yg melalui tuttut pun ade(senang skit ubat ni ade)..n antibiotik...huhu..mama kena la cuti hari ni..sbb adik wat perangai je..sian panas2 nk tinggal x sampa ati...mlm tu panas lagi ...terus letak ubat melalui tuttut dia...jumaat tu da redha da...da baik demam...huh..lega mama...

ptg jumaat lak..pas balik keje...kakak aerissa mengadu pening kepala...rase dahi dia..mak oiii...panas gakkk....patut la hari ni dia tdo je..huhu..siannye la...bg mkn ubat baring...x lama tu muntah gak...ermm...siannye la....x lama tu..acu dia sampai...aik...acu dtg baik lak demam dia...heboh nk ikut balik kg..nk tgk nenek n atuk..acu bawak la kakak n bibik balik kg...tq ye acu...sepatutnye mlm tu mama n ayah pun ikut balik kg sekali, tp today mama kena keje kn...so x dpt la...ptg ni la aku balik jumpe mak n abah...lame x balik kg ni...huhu...

td baru je kol my husband n my son kat umah..diorg tgh mkn nasi + telur grg + kicap..hikhik...siannye....sory ye abg..syg kena keje la...terpaksa...xpe la ye...sesekali masak...syg pun x mkn lagi ni..hukhuk...lapornye la..sabar ye bby dlm perut mama ni... ni si mamat tidur lepas kekenyangan.....

kat opis sorang2 ni rase takut pun ade kn..lelagi kalo tetiba je ade bunyik memcm..ishhh..siang2 pun takut ...ape la aku ni kn...sambil tunggu nk check sistem...vendor x naik2 pulak dr bilik server tu...beku da ker???hikhik...so aku tgh layan citer "tom n jerry"...hahahaha..gelak sorang2...best..best...kihkih..lawak tul la...k la..nk layannnn...

No comments:

Post a Comment