Sunday

First check up....

Now...da 12 weeks 3 days mase g checkup utk wat kad n sumer la...hihi...kali ni perut mmg cepat la membesar..huhu..adakah sbb ni anak no.3 so cepat berkembang ekk...before ni rase , 4 bln baru la nmpk perut ni...tp ni baru je lagi...sluar n bj t-shirt byk da x muattt...arggghhhh.....

talk about morning sickness pulak...kali ni mmg rase skit la...before ni langsung x penah tau mcm ne org kena morning sickness ni...tp alhamdulillah xde la teruk mane pun...cume lapar xleh...pening cepat je menyerang...n bile da mkn pulak mule lak rase tekak ni x sedap...huhu...penyelesaian biasanye kena standby benda2 masam..so far ni da masuk 3 bln...ok la...x de la teruk pun....

kad da buat....ye haaaa....


30/10/2009 hari tu g check up kat doctor sara....this time check up kat klinik swasta je la...malas nk kacau time keje abg..so...leh g time cuti or mlm je...doctor sara very2 friendly...boleh tanye ape saje...n dia pun leh tahan gak byk tanye...n yg penting aku mmg selesa ngan dia...dia mmg akan bg tau detail segala perkembangan bby kite...sonoknye la tgk bby ....ni antara video yg doctor tu save kn...x sabar nk wat 4d ke pas ni...ni bby kecik lagi...x nmpk gender lagi...x sabar pulak nk tau boy ke gurll...hehe....mcm la xde lagi kn dua2 ni...pada hal da ade sepasang da pun...tp tu la ..mmg excited nk tau...sbb nk pilih nama bby...n beli brg2 bby....nk wat preparation awal...

doctor tgh nk scan perut mama ..tp kakak yg sibuk nk tgk...

taraaa...ni la adik bby kakak....(ingat nk upload video bby tgh bergerak2...tp besar sgt file so x dpt nk upload dlm ni..)

smoga bby dlm peyut mama ni sihat je ye...n cepat besar...rindu nk rase bby sepak2 ni...sonokk sgt2...smoga korang pun mendoakn ye diriku n bby ni sihat sentiasa...
ni doctor tgh amik darah mama ...kakak sibuk nk tgk gak....pastu takut....

Alhamdulillah...selesai checkup for 3rd month...nx month kena jumpe doctor lagi.. .kesihatan aku sumer baik... n keadaan bby normal...semoga dilancarkn perjalanan aku semasa n selepas bersalin..moga kali ini dimudahkn dr pelbagai segi..aminnn....

2 comments:

  1. wah, best nyer... ha si kakak ngok si adik yer...

    ReplyDelete
  2. lin..syok ek,riang gembira g cekup dgn anak2..haha..meriah

    ReplyDelete