Saturday

Berakhirnya Syawal

Banyak betul open house sempena hari raya kn....masa last syawal je ade 5 open house yg aku kena pegi..bayang kn la...huhuhu...penat mmg penat kn...tp seronok sgt2...dpt jumpe kengkawan..saampai x sempat la nk update blog ni...tu la xtau la nape skang malas betul nk update kn..hehe...

ni mase kat umah iza..kiteorg jadi tetamu pertama..hihi..open house start kul 3..tp kiteorg dtg kul12....ok la kn...dpt mkn byk...hakhak
antara menu yg iza masak...laksa penang...lemang..rendang daging...pehhhh...mmg sedap sumernye...da la dtg time perut tgh lapar...hehe..tq iza...

posing jap ngan kanak2 ni...living room umah iza...cantik umah dia ni....best tul duk umah baru ni...
yg ni pulak...firdaus n sabrina....slmt pengantin baru...sama padan n comei kn...suke tul tgk diorg ni...n korang abaikn je la bdn ku yg semakin menembam ye...huwaaaaa...berdiri sebelah pengantin ni...terasa bdn ku sgt gumukkkk....
lepas 2 umah ni...terus ke area klang pulakk...mlm baru balik..huhu...penat betulll....tp sebelum balik...kiteorg singgah ke tanjung harapan @ tanjung gile ekk...huhu..sempat lagi dlm penat2...sib baik g umah sue...dpt tukar2 baju...mandi2 an..hihi..da mcm hotel lak umah ko sue...hihi..tq sue...ko masak mmg best...tp kn sue mcm ne leh lupe nk amik gambor kat umah baru ko tu...eiii..geram aku...hehe..sbb dr umah mmg dah ingat benda tu la yg nk dibuatnye...abg aku la ni...keje dia kn..hihi..leh pulak lupe memasing...ingat nk mkn je kat umah ko sue....
posing jap belakang kapal....ishh..kapal ape ni ye..lupe lak nk tgk2 ke...haha...yg penting aku dtg sane nk mkn steamboat ...huhu..sedap betul abg steamboat tu buat...menyelerakn...sampai umah aku n abg sampai sakit2 perut....hahaha..byk sangat mkn...
bersama ayah diorg....susah tul nk amik gambar bebudak n ayah diorg ni....
ni lak tgh melayan 2 org ni main belon buih tu...huhu...kat sane sumer org main ni...so mmg cantikkk...mcm fairy tale la...best la suasana kat sini....nx time leh jejln lagi...k la...pasni terus je balik...kakak n adik masuk kereta terus je tdo kepenatann...huhu..mmg la kn..mama lak x dpt nk tdo sbb terasa penat sgt2....kaki sakit...ayah x yah ckp la ye...dia ni sentiasa je lena...xpenah xleh tdo..hihi...

No comments:

Post a Comment