Wednesday

Koleksi Ultraman (ウルトラマン) Terbaru Adik

aku tak tau la nak cakap, tapi anak aku mmg suka sangat ngan ultraman.. walaupun kalo kite tengok tv citer ultraman sekarang ni takla se best ultraman dulu2..
ini koleksi ultraman adik yang terbaru.. kalau sebelum ni... semua ultraman adik teruk dibelasah dengan adik.... pandai lak dia mintak yang baru..... kali ni datang sekali dgn pakej... pakej tu..... 7 ultraman... 2 raksaksa......
mmm...ni koleksi terbaru ultraman adik.. NEOS, TIGA & TARO hehe.. Neos ni DVD series.. aku pun xpasti la ini Neos ka siapa tp dr design tanduk mmg mcm neos cuma costume design xsama.., TIGA pula actually ada 3 mode tp yg aku jupa cuma dua ni jak Purple Silver Mode (Speed Mode) & Red, Silver& Purple (Omni Mode). Red & Silver (Power Mode) teda jual huhuhu..

2 comments:

  1. berapa lama umur atromen tue boleh tahan yek?1hari 2hari?hehehehehehe.........

    ReplyDelete
  2. amboi kan main ank ko di..jaga2 di..jgn sampai memudaratkan.heheheh

    ReplyDelete