Tuesday

Cocobay Resort

Birthday kakak tahun ni, kami sambut di Cocobay Condo Beach Resort, P.D. Just buat simple je. Untuk happykan Nur Aerissa Sofea..... Happy birthday kakak yang ke-3 tahun.
Ni gambar condo yang kami bermalam..... Cocobay Condo Beach Resort.




------------------------------------------------------------------------------------------------
20.06.2009 tepat umur kakak 3 tahun. Malamnya, kakak potong kek. Acara tradisi turun-temurun. Dengan menu simple.... satay, nasi lemak, mee goreng dan rangka ayam (beli kat pasar malam).




------------------------------------------------------------------------------------------------
Yang ni gambar kat swimming pool..... Memang bersih air dia. 2-3 ronok mandi kat swimming pool ni... orang pun tak ramai..... so, pool ni, kami yang punya.



------------------------------------------------------------------------------------------------
Ni konvoi berjalan kaki ke pantai batu 9. Pantainya memang bersih, cuma time kami pergi.... airnya surut. So, just tgk keindahan pantai saja. Untuk ke pantai kena berjalan kaki lebih kurang 3-4 minit.








"Happy Birthday Nur Aerissa Sofea"

1 comment:

  1. bro nie tempat aku bertapa dulu nie.. hahhahaha

    ReplyDelete