Monday

FISH SPA

Hari ni, 17/05/2009 @ Ahad, kita pergi ke FISH SPA di GIANT Nilai..... Sesekali nak gak gi SPA..... Teringat satu ketika dulu aku pergi Gibraltar, SPAnyol / SPAin... Itu cerita dulu.... Ntah bila boleh kesana balik. Tak dapat pergi SPAIN..... pergi FISH SPA pun bolehlah...
Seram-sejuk gak la tgk beratus-ratus ikan (anak) kat dalam kolam ready made tu...Kakak yang sebelum ni sangat suka dgn ikan..... Macam takut dengan kelibat ikan-ikan kecil tu... Hahaha.... Nak sangat tengok fish... Tengok dulu...... Line clear tak....... Baca bismillah.......Baru masukan kaki......
Semua ikan serbu kat kaki kakak...... Takutlah...... Tak jadi la nak masukan kaki..... Issshhhhh.... Tadi berani sangat... Ni takut lak...Kakak tgk mama dengan ayah je la kalau mcm tu........
Huhuhuhu.... Takut gak mula-mula tu................
Semua ikan serbu kat kaki mama........... Selera ikan ni makan..........
Turn ayah pulak......... Piissss........
Kenyang semua ikan tu......... EErrkkkk......
Huhuhuhu

No comments:

Post a Comment