Wednesday

Huru Hara Raya bersama Enik & D9



Al kisah masa last week...alhamdulillah ade juga kengkawan yg nk dtg ke umah kecil ku...hihi... tq ... tq... sangat2 best bile dapat berkumpul ramai2...  Menu hari tu... Mee Kari je..hehe.. Orang pertama sampai yanti... dia dr kg so dia bg pulak nasi impit + rendang neg9...mmg feberet aku...alhamdulillah... byk rezeki hari tu... n aku buat jugak pencuci mulut..ala.... dadih je pun... yang sesenang je aku buat kn...hihi...

tq untuk yanti famiy, sue family, nana family (sampai gak kn kat umah..tq sgt..), nett family and Farid....sudi gak dtg kan... touching i... x lupe gak my sister n bro in law yg dtg gak nk rase adik mu ni masak mee kari..hakhak...


ok lah... silalah melihat gambar2 pada hari kejadian... muaahahhahahahhaa...




~~ baru2 sampai memasing...kecoh bergosip lagi ~~


~~ rest dulu ~~

~~ besfrend la sangat ~~

~~ keadaan memasing time baru2 sampai ~~



~~ posing dulu sebelum makan2 ~~ geng bapak2---farid je masih single--


~~ kusyuk kan memasing ~~~




~~ gelagat memasing ngan anak2 ~~












 ~~ yeahhh...kami bekas2 sekolah teknik ampangan ~~


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------


ok... habis citer kat umah sendiri... nx destinasi adalah di rumah Boroi...ala...yg sedihnye time kat umah boroi xde pun amik gambar...aku kn kepenatan..hahaha..malas nk posing da...hikhik...mcm beria masak kan...

last destination ... umah ibu nana... umah ni mmg selalu kena pegi beraye...close da ngan ibu nana... meriah sgt time ni...
















~~ memasing bz makan...makan..makan.. ~~


~~ nurish n amni ~~


~~ mamat ngan uncle boroi..huhu..x heran langsung dia ngan uncle boroi--xtau la budak ni takut ngan sape~~




Tamat lah alkisah raya2 bersama kawan2 lame...hehe... nx week sue buat open house...tapi xtau la dapat pegi ke x..incek somi ade painball ngan bebudak opis pulak..haihhhh...ade2 je...Moga2 every year kita dapat berkumpuul mcm ni...








- i luv my family so much -



Tuesday

Hari Raya ke 7 @ KLCC



raye-raye kat klcc la kite...huhu..xde keje sebenarnye... plan memang nk g mkn sup lidah kat jln doraisamy....so sambil2 menunggu laruttt malam... bawak la anak2 g melepakkkk kat klcc ni..muahahahahaa... suke bukan main kan kanak2 ni..... huhuhuhu.....

 

~~ bercahaya kan ~~



 

~~~ view di mlm hari ~~
 







~~ danish n tasya ~~



~~ yeayyy..kami..... ~~




~~ wif mak long ~~




~~ aerissa n tasya ~~



~~ ha... ini budak sgt menggeramkan...so...so...naughty ~~~



~~ si tasya yg sgt2 suke bergaya ~~



~~ kami di klcc......wehuuuuuu ~~



~~ cakkkkkkk.... same x muke kami.... ~~


















- i luv my family so much -

Thursday

nak tengok wayang!!!



huhu.................. bila la agaknye nk dapat tgk citer ni... hakhak... beria kn nk 
ber "STEP UP"... ahakkkkssssss..... yg dulu pun tgk gak citer ni.... skang nk gak tgk sambungan dia...huhu,,,

abg...jom pegi tgk wayang....tapi ade lagi ke kat wayang...haihhhh... jap2 lagi baru check kat GSC... hakhak... ade ala2 oppa gangnam style x??????




-----------------------------------------


----------------------------


 - nak tgk yang ni jugakkkk ....nmpk mcm best.. suke sgt hero dia ... -



 

- ni pun mcm best + kelakar kot ......  -


ohhh..bile la bekesempatan nk tgk wayang ni...berkurun x pegi dahhh.... nk kena spent time g dating lepas ni... Jom abg, kite amik cuti nak???? g dating2....wahhhh....syokkknye... lalalalalalaaaaaa....weekend ni bz beraye n open house...lagi beshhhh sebab dapat makan2....n opkos lagi syok dapat gosip2 ngan kawan2....huhu...minah gosip betul....






~~ i luv my family so much ~~


Tuesday

posing raye....raye ke 2....



Di pagi hari raya ke 2.......



~~ Cik aneni bersiap nk balik muor....babai sumer...~~



 ~~ posing time wif anak2~~



 ~~ posing time wif anak2~~




 ~~ posing time wif anak2~~




 ~~ mama n ayah~~




 ~~ beradik beradik...abg je susah nk bergambar~~



 ~~ kawan gaduh mama~~





 ~~ beradik2 + anak2 buah~~




~~ family maklong tasya~~








~~ i luv my family ~~



Suasana Hari Raya 2012......


Selamat Hari Raya...................ohhh...tetiba je dah raye..x sangaka...cepat sungguh masa berlalu.... alhamdulillah thn ni jugak..aerissa dapat puasa penuh (walaupun x baper penuh sgt...cuma ponteng 4hari je)...  syukurr jugak sebab dia nk jugak puasa.....


Lame sungguh x update blog kn...nasib baik ade pak incek yang sudi gak updated blog bersama kami ni...walaupun cume gambar aje kn...huhu....tq my suami..hehhee....


ini lah suasana raye pertama....tahun ni...1st raye kat umah nenek samsiah ye anak2...ni nenek kesayangan anak2 mama.....biasa lah bile nk menyiapkan 3 org anak2 kecikk ni....memang tersgt bz n kecohhh...x larat orang lain nk tgk keadaaan sebalik tabir...huhu.....



- adra sibuk nk berlipstik ok....skang sgt2 pandai nk mekap2...pengsann mama nk melaayan...-



 -                                         - time anak anak anak bersama atuk n nenek -










- gambar sefamily....thn ni family cik an ngan family paklong xde... .-



- sesi salam bersalaman....ohhh...bergenang air mata kn....syukur masih dikurniakan mak abah mertua dan mak abah ku juga...sayang kamu semua.... -

------------------------------


-----------------------


 ------------------------------------------


--------------------------

 - ampunn kan sayang ye abg...kosong2 la kite ye...hikhik..jangan simpan dalam hati..kang streesss...kihkih -




 - semoga kasih kite selamanye........
 SELAMAT HARI RAYA >>>>MAAF ZAHIR BATIN -






~~ i luv my family so much ~~